• Več kot 140 let izkušenj
Berlitz Jezikovne počitnice

S pomočjo tujih jezikov do osebnostne rasti otrok

Znanje tujega jezika ni nujno težavno, če se ga uči na igriv način. Še posebno poleti! Učenje bi moralo biti sproščeno in umirjeno, da lahko hkrati spodbuja domišljijo in odpira mislim prosto pot. Širi besedni zaklad, ob tem pa ustvari še celo zakladnico drugih znanj. Med drugim je pomembno, da otroci krepijo tudi socialne veščine.

Številne raziskave so dokazale, da otroci, ki se učijo tujega jezika, lažje razumevajo tudi druge stvari in svet okrog njih. Slednji so bolj kreativni, samozavestni, tolerantni, družabni in bolj prilagodljivi v miselnih procesih. Kognitivni procesi, ki sodelujejo pri učenju tujega jezika, vplivajo na široko paleto osebnostnih lastnosti ter otrokom ob vsakem koraku pomagajo pri lažjem razumevanju in ocenjevanju okolja, ki jih obdaja.

 

4 razlogi, zakaj naj vaš otrok znanje tujega jezika osvoji dovolj zgodaj:
  • Učenje tujega jezika spodbuja razvoj intelektualnih sposobnosti.
  • S pomočjo tujega jezika pridobijo otroci vpogled v druge kulture in običaje.
  • Ustvarijo si odlično predznanje za učenje tujega jezika v šoli.
  • Povečajo možnost zaposlitve na različnih področjih.

Poletne jezikovne počitnice za otroke - Berlitz Summer Adventure Camps

Jezikovne počitnice za otroke predstavljajo odlično priložnost spoznavanja novih ljudi in tujega okolja, ob tem pa učitelji, rojeni govorci tujega jezika, ves čas usmerjajo raven in način kognitivnega učenja. Otroci tako na subtilen in podzavesten način pridobivajo poglobljeno znanje tujega jezika ter izgubijo strah pred govorjenjem in sporazumevanjem.

V Sloveniji več kot 15 let potekajo Berlitzeve jezikovne počitnice - Summer Adventure Camp, ki se jih vsako leto udeleži okrog 150 otrok, tudi iz tujine. Na Krvavcu ali Debelem rtiču se otroci skozi igro, zabavo in popolno asimilacijo v tuji jezik potopijo v znanje in kulturo izbranega jezika. Tudi to poletje bodo mladeniči in mladenke lahko pridobili sveža znanja angleškega jezika s pomočjo pristne Berlitz metode® in njihovimi tuje govorečimi učitelji.

Želite izvedeti več? Pokličite 080 23 36 ali nas obiščite na Berlitz spletni strani.

Privoščite svojemu otroku nepozabne jezikovne počitnice!